Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», επισκέφθηκαν σήμερα στελέχη της Διοίκησης και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παρόντες από πλευράς Παναθηναϊκού ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Χατζηνικολάου, ο Οικονομικός Διευθυντής Αλέξανδρος Παπαδοσπυριδάκης, ο Επιμελητής της ομάδας Γρηγόρης Παπαβασιλείου, οι ποδοσφαιριστές Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Σεντρίκ Καντέ, Λουκάς Βύντρα, Νίκος Σπυρόπουλος, Σωτήρης Νίνης, Στέφανος Κοτσόλης, Βίκτορ Βιτόλο, Τοτσέ, Ζέκα, Στέφανος Καπίνο, Ορέστης Καρνέζης, Γιώργος Ιωαννίδης και Στέργος Μαρίνος.

Την αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού υποδέχτηκε και ευχαρίστησε για την επίσκεψη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» κα. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», κ. Εμμανουήλ Παπασάββας.

Οι ποδοσφαιριστές επισκέφθηκαν τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα, μίλησαν μαζί τους και τους μοίρασαν δώρα και αυτόγραφα.