Το βραβείο του Best Goal της 16ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Διαμαντή Χουχούμη, με το γκολ του στο παιχνίδι Παναθηναϊκού κόντρα στην Κέρκυρα να αναδεικνύεται ως νικητήριο στον διαγωνισμό που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Η βράβευση του 20χρονου αμυντικού πραγματοποιήθηκε στο «Γεώργιος Καλαφάτης», από τον προπονητή της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού, Βαγγέλη Σάμιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Διαμαντή Χουχούμη:

Για το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού: «Εύχομαι να μπει με το δεξί η νέα χρονιά και για την ομάδα. Χαίρομαι πάρα πολύ που πέτυχα αυτό το γκολ. Σκέφτηκα ότι έχω χώρο, οπότε μπορούσα να πάρω τη μπάλα και να κατέβω. Θεώρησα ότι ήταν σωστή η κίνηση που έκανα και χάρηκα πάρα πολύ που σκόραρα. Αισθάνθηκα πολύ ωραία και σκέφτηκα κατευθείαν να το αφιερώσω στους δικούς μου ανθρώπους που ήταν στην εξέδρα και φυσικά χάρηκα πολύ με τους συμπαίκτες μου, καθώς ήρθαν όλοι και με αγκάλιασαν».

Για το βραβείο του καλύτερου γκολ της 16ης αγωνιστικής: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που πήρα αυτό το βραβείο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου και όλο το επιτελείο και τους προπονητές από την Ακαδημία».

Για το αν επιθυμεί ένα μεγαλύτερο βραβείο στο τέλος της σεζόν: «Εύχομαι όλα να πάνε καλά και στο τέλος να πανηγυρίσουμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Σάμιου:

Για τη βράβευση του Χουχούμη για το καλύτερο γκολ της 16ης αγωνιστικής: «Ο Διαμαντής είναι και αυτός προϊόν της Ακαδημίας και ένα από τα καλά παιδιά της Ακαδημίας. Είναι αρκετά χρόνια μαζί μας και είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας και για μένα ειδικά που του δίνω αυτό το βραβείο. Δείχνει ότι πάει από το καλό στο καλύτερο».

Για το αν του προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ο Χουχούμης σκόραρε με το δεξί πόδι: «Όχι βέβαια. Ο Διαμαντής δουλεύει πολύ με το δεξί πόδι. Έχει και τα δύο πόδια αρκετά καλά, οπότε δεν είναι καμία έκπληξη. Έκανε μια πολλή ωραία κίνηση, έφερε τη μπάλα στο δεξί και έγινε αυτό που έγινε. Πέτυχε πολύ ωραίο γκολ, συγχαρητήρια και πάλι στον Διαμαντή και στην ομάδα».