Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, είχε τη χαρά να υποδεχτεί σήμερα στις πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας το Εργαστήρι Ειδικής ΑγωγήςΜαργαρίτα“.

Περίπου 45 σπουδαστές ηλικίας 20 με 45 ετών, με ελαφρά και μέση νοητική υστέρηση, μαζί με τους συνοδούς καθηγητές τους, έτυχαν θερμής υποδοχής από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, ξεναγήθηκαν στους χώρους των αθλητικών εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού, ενώ συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν με τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.

Επιπλέον, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ικανοποίησε το αίτημα των σπουδαστών να παρακολουθήσουν μέρος της πρωινής προπόνησης της ομάδας μας, γεγονός που εντυπωσίασε και συγκίνησε όλους τους σπουδαστές, η οποίοι με τη σειρά τους δώρισαν στον Αντιπρόεδρο και γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Βασίλη Κωνσταντίνου μία φανέλα με τις δικές τους υπογραφές.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, προσφέρθηκαν στους καλεσμένους φίλους του Παναθηναϊκού, προϊόντα με την ευγενική προσφορά της εταιρείας CHIPITA.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ συνεχίζει τις κοινωνικές της δράσεις στο πνεύμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς στους συμπολίτες μας, ειδικότερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που η ανάγκη για ψυχαγωγία στο πνεύμα του αθλητισμού και του πολιτισμού γίνεται ακόμα μεγαλύτερη.

Ευχαριστούμε όλους τους σπουδαστές και τους συνοδούς τους για την επίσκεψή τους στην Παιανία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Εργαστήριο Ειδικής Αγωγής “Μαργαρίτα” κάντε κλικ ΕΔΩ