Αυτοσχεδίασε και εμπνεύσου από τις εορταστικές ημέρες και το αγαπημένο μας Τριφύλλι, δημιούργησε και στείλε στην ΠΑΕ την πρότασή σου για τη Χριστουγεννιάτικη Κάρτα του Παναθηναϊκού 2014, με την οποία ο Σύλλογος θα ευχηθεί χρόνια πολλά!

Από την Τετάρτη 10/12 έως την Τετάρτη 17/12 ο Παναθηναϊκός καλεί και φέτος όλα τα Μέλη του Συλλόγου, να γίνουν οι εμπνευστές και οι δημιουργοί των ευχών στα εκατομμύρια των φιλάθλων μας!

Οι Κάρτες που θα «προκριθούν», θα πάνε «τελικό» με «διαιτητές» τους παίκτες που θα επιλέξουν την αγαπημένη τους!

Η νικήτρια θα ενσωματωθεί στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια του Παναθηναϊκού και ο/η δημιουργός της θα δεχθεί τις χειρόγραφες ευχές των ποδοσφαιριστών, μία επίσημη φετινή φανέλα με τις υπογραφές της ομάδας και ένα πλούσιο γεύμα για 2 άτομα στο εστιατόριο ΜΑΝΗ-ΜΑΝΗ που είναι ενταγμένο στις συνεργαζόμενες με την Παναθηναϊκή Συμμαχία επιχειρήσεις!

Στείλε μας τώρα την πιο πράσινη και πρωτότυπη δημιουργία σου για την Κάρτα Χριστουγέννων της Ομάδας, μαζί με το ονοματεπώνυμο σου, τον αριθμό της κάρτας-Μέλους, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και το e-mail σου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, Ζηρίδη 10, 15123, Μαρούσι με την ένδειξη «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ»

Καλή επιτυχία!