Με τελικό σκορ 3-1 επικράτησε απόψε ο Παναθηναϊκός του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Hellas on Line. Το σκορ άνοιξε υπέρ του Παναθηναϊκού στο 13’ με αυτογκόλ του Κώτσιου, ο οποίος στην προσπάθεια του να ανακόψει με προβολή την χαμηλή σέντρα του Σαλπιγγίδη απο δεξιά, έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του. Στην εκπνοή του Α’ ημιχρόνου (45’), ο Νίνης διπλασίασε τα τέρματα για το «Τριφύλλι» με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 84o  λεπτό, ο Βύντρα ανατράπηκε μεσά στην περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Σισέ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε αρχικά αλλά ο Γάλλος διεθνής σκόραρε στην επαναφορά και έκανε το 3-0 για τους «Πράσινους». Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κούσας σκόραρε για τον ΠΑΣ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Γκάμπριελ (81′ Μπιάρσμιρ), Κατσουράνης, Καντέ, Βύντρα, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Καραγκούνης (59′ Λέτο), Νίνης (66′ Κλέϊτον), Σισέ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ζαφειρόπουλος, Κώτσιος, Κούσας, Στάθης (68′ Κανακούδης), Βάντερσον, Ανδράλας, Κασναφέρης, Αράς, Ντιμπαλά, Μιχαλόπουλος (46′ Μπουχάν, 60′ Τζάνης), Κοντογουλίδης.