Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστευθούν για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΟΣΦΠ (30.10) να αποστείλουν τα αιτήματα τους ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα (την οποία θα βρείτε κάνοντας click εδώ), ΑΥΣΤΗΡΑ έως την Τρίτη, 26 Οκτωβρίου και μέχρι τις 14:00 μμ.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Παρακαλούμε τα αιτήματα που αποστέλλονται από κάθε μέσο να είναι συγκεντρωτικά. Κάθε μέσο θα συμπληρώνει την φόρμα μία φορά αναγράφοντας στο αντίστοιχο πεδίο της όλα τα ονόματα των δημοσιογράφων του που επιθυμούν να διαπιστευτούν, χωρίζοντάς τα με ένα σημείο στίξης (κόμα ή τελεία). Οι φωτορεπόρτερ ΔΕΝ θα ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία υποβολής αιτημάτων και η είσοδος τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα, θα πραγματοποιείται με την επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας.

Οι διαπιστεύσεις που δικαιούται κάθε μέσο έχουν ως εξής:

Αθλητικές Εφημερίδες: έως 3*

Πολιτικές Εφημερίδες: έως 2

Τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλήνιας εμβέλειας: έως 2

Ραδιοφωνικοί σταθμοί που μεταδίδουν τον αγώνα: έως 3

Ραδιοφωνικοί σταθμοί που ΔΕΝ μεταδίδουν τον αγώνα: 1

Site: 1

Άλλα Έντυπα: 1 (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα)

Μη αθλητικά sites και ραδιοφωνικοί σταθμοί (που δεν μεταδίδουν τον αγώνα) θα διαπιστεύονται μόνον εφόσον υπάρξει διαθεσιμότητα.

Οι διαπιστεύσεις των δημοσιογράφων θα είναι αριθμημένες και ονομαστικές και κατά τη διάρκεια των αγώνων θα γίνεται αυστηρός έλεγχος των δημοσιογραφικών ταυτοτήτων. Όποιος δεν έχει δημοσιογραφική ταυτότητα θα απομακρύνεται ΑΜΕΣΩΣ από το γήπεδο και το μέσο από το οποίο έλαβε τη διαπίστευση δεν θα διαπιστευθεί ξανά για κανένα ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

*Ο μέγιστος αριθμός διαπιστεύσεων που δικαιούνται αθλητικές εφημερίδες που απευθύνονται αποκλειστικά σε φιλάθλους άλλων ομάδων είναι 2.