Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των φιλάθλων στο κάλεσμα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σε συνεργασία με την Παναθηναϊκή Συμμαχία, για να προσφέρουν στον ποδοσφαιρικό αγώνα του περασμένου Σαββάτου, τρόφιμα μακράς διάρκειας για τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων.

Συγκεντρώθηκαν περίπου 2 τόνοι τροφίμων, που ήδη βρίσκονται στους αποθηκευτικούς χώρους του Κόμβου Αλληλοβοήθειας, ο οποίος λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2012 στο κτίριο του παλιού Φρουραρχείου, απέναντι από το σταθμό Λαρίσης, και στηρίζει με τρόφιμα και ήδη πρώτης ανάγκης 14.000 πολίτες της Αθήνας.

Όταν η φιλανθρωπία μετατρέπεται σε κίνημα αλληλεγγύης γινόμαστε πιο αισιόδοξοι ότι όλο και λιγότεροι συμπολίτες μας θα στερούνται τα απαραίτητα“, δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, ο οποίος εξαίροντας την πρωτοβουλία της διοίκησης του Παναθηναϊκού, σημείωσε ότι “η τεράστια συμμετοχή των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην προσπάθεια, δεν προκαλεί απλώς αισθήματα συγκίνησης, ικανοποίησης και ευθύνης αλλά αποτελεί παράδειγμα συμμετοχής και ευαισθητοποίησης“.