Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από την Αθήνα τη Δευτέρα 13/9 και ώρα 10:30 με πτήση charter. H συνέντευξη Τύπου του προπονητή, κ. Νίκου Νιόπλια, θα παραχωρηθεί την ίδια μέρα στις 19:30 στο Camp Nou και η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί στις 20:00 στο ίδιο μέρος. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από τη Βαρκελώνη με πτήση charter, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και αναμένεται στην Αθήνα περίπου στις 05:00 την Τετάρτη 15/2.

H συνέντευξη Τύπου του προπονητή των γηπεδούχων, κ. Guardiola, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13/2 στις 17:15 στο Camp Nou και η προπόνηση της FC Barcelona θα διεξαχθεί στις 18:00 στο ίδιο μέρος. Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές προς τα ΜΜΕ για τα 15 πρώτα λεπτά.

Όλες οι ώρες που αναγράφονται είναι τοπικές.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ/ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.