Στις 3 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 στο ΖΗΡΙΝΕΙΟ Στάδιο Κηφισιάς, το INTERNATIONAL SCHOOL OF ATHENS (ISA) κι ο διεθνής οργανισμός FARE (Ποδόσφαιρο Ενάντια του Ρατσισμού στην Ευρώπη) συνδιοργανώνουν μίνι παιχνίδια ποδοσφαίρου μεταξύ μαθητών.

Οι μαθητές του International School Of Athens μαζί με τους μαθητές της Πολιτιστικής & Εκπαιδευτικής Ακαδημίας των Φιλιππίνων και του Πολωνικού Σχολείου στην Αθήνα, θα παίξουν ποδόσφαιρο σε μικτές ομάδες σηκώνοντας «Κόκκινη Κάρτα» στον ρατσισμό κι αποδεικνύοντας ότι όλοι είμαστε ίσοι ανεξαρτήτως χρώματος και φύλου.

Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει και φέτος σε αυτή την σπουδαία κοινωνική δράση με τον Νταβίντ Μέντες και τον Στέφανο Κοτσόλη να βραβεύονται για τη συνολική τους παρουσία.

Στον φετινό αγώνα θα παρευρεθούν και άλλοι αθλητές και εκπρόσωποι από διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες, οι οποίοι θα μιλήσουν και θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τα παιδιά.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται συνοδεύοντας τους παίκτες ο Τάκης Φύσσας Διευθυντής Ποδοσφαίρου και ο Στράτος Σωπήλης Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Τo ISA είναι αγγλόφωνο σχολείο, λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1972 κι είναι βασισμένο στα διεθνή πρότυπα εκμάθησης καθώς είναι αναγνωρισμένο από το IB Worlwide Schools και από το Μiddle Stage Association of Schools and Colleges (ΜSA).

Ο οργανισμός FARE είναι μη κυβερνητική οργάνωση κάτω από την αιγίδα της UEFA που δραστηριοποιείται σε 40 χώρες με πάνω από 2000 δράσεις με σκοπό την αφύπνιση και ευαισθητοποίηση του κόσμου ενάντια στο ρατσισμό.