Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα κάνει στη ρεβάνς Κυπέλλου στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα ο Γκιγέρμο Μολίνς. Τρεις εβδομάδες μετά την υπογραφή του στο Τριφύλλι, ο Μολίνς έχει φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης ώστε να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Από σήμερα ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα έχει ακόμα μία επιλογή στα χέρια του για την επίθεση της ομάδας μετά τους Μάρκους Μπεργκ, Σεμπάστιαν Λέτο, Βίκτωρ Κλωναρίδη, Πατρίτσιο Ρινάλντι. Ο Μολίνς είναι χρονικά η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας και με την εμπειρία και την ικανότητά του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά.

Ο Μολίνς θα γίνει ο υπ’ αριθμόν 33 ποδοσφαιριστής που θα έχει παίξει έστω και ένα παιχνίδι στη φετινή σεζόν! Σημαντικός αριθμός που εμπεριέχει όλα τα ηλικιακά φάσματα. Από τον ούτε 19 ετών Στέφανο Ευαγγέλου έως τον 38χρονο Στέφανο Κοτσόλη.

Και βέβαια ο Μολίνς με τη συμμετοχή του αυτή θα γίνει ο ένατος Σουηδός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με το τριφύλλι στο στήθος. Είναι μια από τις πλέον… αγαπημένες εθνικότητες στον Παναθηναϊκό, αφού μόνο οι Αργεντίνοι, οι Βραζιλιάνοι και οι Κροάτες είχαν περισσότερους… εκπροσώπους στην Ιστορία του Τριφυλλιού.