Αγαπητοί φίλοι,

Ο Παναθηναϊκός υπήρξε διαχρονικά αταλάντευτα προσανατολισμένος στην ανάπτυξη νέων ταλέντων και στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών από πολύ νεαρή ηλικία. Όσες αλλαγές και να έχουν γίνει στη δομή και τη λειτουργεία του Συλλόγου κατά τη διάρκεια της ιστορίας του αυτός ο πυλώνας παρέμεινε πάντοτε σταθερός. Το τριφύλλι εξακολουθεί να είναι ταυτισμένο με την απόλυτη πρωτοπορία στην Ελλάδα σε αυτόν τον τομέα διατηρώντας τα πρότυπά του σε ανταγωνιστικά standards και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της προσπάθειας εστιάζεται στο δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Δίνοντας βάση στην καθοριστική ηλικία που ξεκινά το παιδί να ασχολείται με το ποδόσφαιρο έχετε και έχουμε την ευκαιρία να πλάσουμε από την αρχή σωστές αθλητικές νοοτροπίες, να μπολιάσουμε τα παιδιά με τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και φίλαθλου πνεύματος, αλλά ταυτόχρονα να βάλουμε τη δουλειά τους πάνω στο ποδόσφαιρο στις κατάλληλες βάσεις.

Η πρόσφατη ανακατάταξη στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού έφερε στο προσκήνιο ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες, δυναμισμό και διάθεση εξωστρέφειας ώστε να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη για όλους. Η παρουσία ανθρώπων όπως ο Τάκης Φύσσας και ο Θόδωρος Ελευθεριάδης θα συμβάλλει σε αυτό. Προτεραιότητά μας είναι να είναι σίγουροι οι γονείς πως εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε μια Σχολή που θα κοιτάξει να τα προετοιμάσει για τις μεγάλες προκλήσεις εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου δουλεύοντας σωστά και με πρόγραμμα ανεξάρτητα αν η κατάληξη είναι η Α΄ ομάδα του Παναθηναϊκού ή ένα παιδί που παίρνει το δρόμο του έχοντας πίσω του μια άρτια αθλητική παιδεία.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς