Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και η Παναθηναϊκή Συμμαχία ενημερώνουν τους κατόχους Καρτών Διαρκείας 2013/14 και τα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ότι από τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013 έως τις 30 Ιουνίου 2014, δικαιούνται να κάνουν χρήση όλων των υπηρεσιών, των εκπτώσεων και των προνομίων που τους παρέχουν οι συμβεβλημένες με την Παναθηναϊκή Συμμαχία εταιρείες.

Με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας -ανεξαρτήτως σε ποια κατηγορία ανήκουν- οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να επωφελούνται του μειωμένου κόστους και της υψηλής ποιότητας των παροχών σε σημαντικούς τομείς της καθημερινότητας όπως στην Υγεία, στην Εκπαίδευση, στη Ψυχαγωγία και σε ποικίλες καταναλωτικές ανάγκες.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει την αγάπη του κόσμου, μέσα από την πρωτοποριακή Κάρτα Μέλους, με τη φιλοσοφία της αμφίδρομης στήριξης μεταξύ Ομάδας και Φιλάθλων εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, τόσο οι εταιρείες που συνεργάζονται με την Παναθηναϊκή Συμμαχία όσο και τα προνόμια που παρέχονται στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού θα εμπλουτίζονται διαρκώς.

Για την τακτική σας ενημέρωση και για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.paomprosta.gr/el/categories/privilages