Με σημείο αναφοράς τον πελάτη και πηγή έμπνευσης τον κόσμο του, η COSMOTE παρουσιάζει τη νέα εταιρική της επικοινωνία και ανανεώνει τη δέσμευσή της προς όλους, κάνοντας ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στους συνδρομητές της και τις ανάγκες τους.

Με κεντρικό μήνυμα «Ο κόσμος μας, εσύ», που αποτυπώνει την πελατοκεντρική φιλοσοφία της, η COSMOTE επισφραγίζει μία δυναμική πορεία δέκα ετών με επίκεντρο την ικανοποίηση του πελάτη και συνεχίζει με όραμα, ξεκάθαρη στρατηγική και φρέσκια εικόνα να “επιστρέφει” την εμπιστοσύνη και προτίμηση των πελατών της.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε σχετικά: «Σε μία ώριμη και απαιτητική αγορά, όπου η διείσδυση της κινητής τηλεφωνίας έχει ξεπεράσει το 100%, η COSMOTE “βλέπει” τον κόσμο μέσα από τα μάτια των πελατών της, κατανοεί τις διαφορετικές ανάγκες τους και ανταποκρίνεται σε αυτές με ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και διορατικότητα, προσφέροντας ανταγωνιστικά προϊόντα, προηγμένες υπηρεσίες και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση». «Στόχος μας είναι η σχέση ειλικρίνειας και σεβασμού που έχουμε χτίσει με τους πελάτες μας, κάτι που όλοι αναγνωρίζουν στην COSMOTE, να γίνει ακόμη πιο δυνατή. Θέλουμε να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο για τον καθένα ξεχωριστά», προσέθεσε ο κ. Τσαμάζ.

Η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της COSMOTE, με το μήνυμα «Ο κόσμος μας, εσύ», ξεκινά σήμερα, με την εταιρία να ετοιμάζει ακόμη περισσότερες νέες προτάσεις κοντά στις ανάγκες των πελατών της.

Το τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας, που κάνει πρεμιέρα σήμερα το βράδυ, είναι προσβάσιμο στο www.youtube.com/cosmotenetwork