Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης των κατόχων της πιστωτικής κάρτας PANATHINAIKOS FC VISA της Τράπεζας Πειραιώς, συνεχίζει προσφέροντας αξέχαστες στιγμές στους φιλάθλους του “Τριφυλλιού”.

Στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ, που έγινε την Κυριακή 20/10, ακόμη ένας φίλαθλος και κάτοχος της PANATHINAIKOS FC VISA, έχοντας εξαργυρώσει 3.000 τριφύλλια ξεναγήθηκε μαζί με έναν φίλο του στο γήπεδο, πριν την έναρξη του αγώνα.

Η ξενάγηση περιλάμβανε τα Αποδυτήρια της Ομάδας, τον αγωνιστικό χώρο, την Αίθουσα Συνέντευξης Τύπου όπου γίνονται οι δηλώσεις μετά τον αγώνα και τους χώρους των Επισήμων του γηπέδου.

Το “Τour@Match Day” είναι μόνο κάποια από τα πολλά και μοναδικά δώρα και εμπειρίες που προσφέρει το Πρόγραμμα Επιβράβευσης της πιστωτικής κάρτας PANATHINAIKOS FC VISA στους “πράσινους” κατόχους της.

Αποκτήστε τη και εσείς και κάντε τo όνειρο σας πραγματικότητα!

Παρακολουθήστε τον αγώνα από διακεκριμένες θέσεις, στην κερκίδα Επισήμων του γηπέδου
• Χαρίστε την ευκαιρία στο παιδί σας να πάρει μέρος στο “Line up», να συνοδεύσει την Ομάδα στον αγωνιστικό χώρο
• Επισκεφθείτε το προπονητικό κέντρο της Ομάδας
• Αποκτήστε την αγωνιστική φανέλα με την υπογραφή του αγαπημένου σας παίκτη
• Κερδίστε αυθεντικά «πράσινα» δώρα & εμπειρίες

και επωφεληθείτε από τα αποκλειστικά προνόμια:

15% έκπτωση στα καταστήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
• Άτοκες δόσεις στην αγορά των Καρτών Διαρκείας της ΠΑΕ καθώς και σε μεγάλο αριθμό συμβεβλημένων με την Τράπεζα Πειραιώς καταστημάτων
• Δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο & δυνατότητα δωρεάν συνδρομής για πάντα
• Συλλογή τριφυλλιών με κάθε νέα συναλλαγή που πραγματοποιείτε με την πιστωτική κάρτα και συμμετοχή στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες τόσο για την πιστωτική κάρτα PANATHINAIKOS FC Visa της Τράπεζας Πειραιώς όσο και για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης στο site www.pao.gr ή στο τηλ. 18 28 38.