Η αθρόα συμμετοχή του κόσμου στο πρώτο Bazaar του Παναθηναϊκού που ολοκληρώθηκε εχθές, μία ημέρα νωρίτερα από την προβλεπόμενη λόγω εξάντλησης των προϊόντων αλλά και η εορταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι, οι οικογένειες και οι ποδοσφαιριστές που το επισκέφτηκαν, χάρισε στον Παναθηναϊκό ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Με αφορμή τα πολύ θετικά μηνύματα του κόσμου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και της Greenteam κ. Στράτος Σωπήλης δήλωσε

Η επιτυχία του Bazaar ανήκει πάνω απ’ όλα στους φιλάθλους που αγκάλιασαν μία ακόμα καινοτόμο πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια σε όλους τους συνεργάτες της ΠΑΕ και της Greenteam που κατέθεσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχή οργάνωση του Bazaar. Η χαρά στα πρόσωπα του κόσμου, είναι για εμάς ο απόλυτος στόχος και μας γεμίζει ενέργεια για να προχωρήσουμε δυναμικά σε παρόμοιες δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα. Η αγάπη του κόσμου για τον Παναθηναϊκό είναι ανεξάντλητη και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για τον Σύλλογο. Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σε όλους“.

Ακολουθεί σχετικό φωτορεπορτάζ από τις ημέρες του Bazaar.