Η adidas και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσιάζουν τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2013-14

Με σύνθημα “all in for PAO” η adidas και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασαν σήμερα μέσω διαδικτύου τις επίσημες εμφανίσεις της Ομάδας για τη σεζόν 2013-14.

Σημείο αναφοράς των νέων εμφανίσεων οι οριζόντιες πράσινες και λευκές ρίγες της εντός έδρας εμφάνισης που εμπνέονται από τη φανέλα του 1930, όταν ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το 1ο του Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Παρουσίαση των νέων εμφανίσεων στη σελίδα adidas football

Η παρουσίαση των φετινών εμφανίσεων του Παναθηναϊκού έγινε μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα στη σελίδα adidas football στο Facebook όπου αναρτήθηκε το video που δημιουργήθηκε ειδικά για την παρουσίαση.

Δείτε το βίντεο των νέων εμφανίσεων κάνοντας εδώ

Οι εμφανίσεις

Ο σχεδιασμός της νέας εντός έδρας εμφάνισης που εμπνέεται από το παρελθόν της Ομάδας, σηματοδοτεί την επιστροφή στην ιστορική της έδρα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οι ρίγες στη φανέλα ήταν πάντα συνδεδεμένες με τις ένδοξες στιγμές του Παναθηναϊκού, όπως η εμφάνιση με τις κάθετες ρίγες της σεζόν 1995-96 που αποτελεί σημείο αναφοράς στη σύγχρονη ιστορία του Συλλόγου, καθώς τότε η Ομάδα έφτασε έως τα ημιτελικά του UEFA Champions League.

Μια δεύτερη έκπληξη είναι η εκτός έδρας εμφάνιση της Ομάδας, η οποία είναι μπλε με πράσινες λεπτομέρειες, εμπνευσμένη από τα εθνικά χρώματα της χώρας μας αλλά και την επιστροφή στη Λεωφόρο, στο γήπεδο που φιλοξένησε την Εθνική για περισσότερα από 55 χρόνια, από το 1929 και μετά.

Τέλος, η τρίτη εμφάνιση του Συλλόγου για τη σεζόν 2013-14 θα είναι η κλασική λευκή με πράσινες λεπτομέρειες.

Το ντεμπούτο των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί στις 4 Αυγούστου, στο φιλικό αγώνα της Ομάδας με τη Λάτσιο.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να προμηθευτούν από το Σάββατο 3 Αυγούστου τις επίσημες εμφανίσεις της Ομάδας από τις μπουτίκ του Παναθηναϊκού, καθώς και από τα καταστήματα της adidas.

Τεχνολογίες αιχμής adidas

Η adidas, συνεχίζοντας να πρωτοπορεί στο σχεδιασμό εμφανίσεων, διατηρεί στη νέα εμφάνιση της Ομάδας την τεχνολογία FORMOTION, η οποία προσφέρει στους αθλητές ασύγκριτη εφαρμογή, μέγιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία FORMOTION διαθέτει χαρακτηριστικά, όπως τον τρισδιάστατο σχεδιασμό που χαρίζει φυσική κίνηση σε απόλυτη αρμονία με το σώμα του αθλητή, τους διαφορετικούς συνδυασμούς υφασμάτων που προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και τις ειδικές ραφές που μειώνουν δραματικά τις τριβές κατά τη διάρκεια της έντονης δράσης.

Επιπλέον, η νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού αξιοποιεί την τεχνολογία ClimaCool της adidas, η οποία μέσω ειδικών 3D υφασμάτων, τοποθετημένων σε καίρια σημεία εφίδρωσης του σώματος, εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ροή αέρα και επιτρέπει στον αθλητή να παραμένει στεγνός και άνετος, μεγιστοποιώντας το επίπεδο της απόδοσης του.

adidas Football

Η παρουσία της adidas είναι έντονη σε κάθε ποδοσφαιρικό χώρο, από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου μέχρι τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της FIFA και της UEFA.

Η πλέον αυθεντική και ταυτόχρονα πρωτοποριακή εταιρία ποδοσφαιρικού εξοπλισμού έχει συνεργασία με τις κορυφαίες εθνικές ομάδες, συλλόγους και παίκτες παγκοσμίως.

Για την adidas, οι συνεχείς έρευνες και ειδικότερα η γνώμη των ποδοσφαιριστών και η στενή συνεργασία μαζί τους οδήγησε σε πολύ σημαντικές καινοτομίες στα παπούτσια και στα υφάσματα, με αποτέλεσμα να αναγνωριστεί παγκοσμίως ως η Νο 1 εταιρία στο ποδόσφαιρο.