Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τα Marks & Spencer Ελλάδος είναι ο χορηγός της επίσημης ένδυσης της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός για την αγωνιστική σαιζόν 2014 – 2015, ντύνοντας τις «εκτός γηπέδων» εμφανίσεις των παικτών, αλλά και του προπονητικού team.

Με στόχο να στηρίξει για ακόμη μια χρονιά την προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της Super League, η γνωστή βρετανική αλυσίδα ανανέωσε τη συνεργασία της με την Π.Α.Ε., αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη της για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με αφορμή τη συνέχιση της συνεργασίας, οι παίκτες Μάρκους Μπεργκ, Λουκ Στιλ, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος, Τάσος Λαγός, Μλάντεν Πέτριτς, Στέφανος Κοτσόλης, Αμπντούλ Τζελίλ Ατζαγκούν, αλλά και ο Σωτήρης Νίνης που προστέθηκε πρόσφατα στο δυναμικό της ομάδας, θα βρίσκονται την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, στις 18:00 στο κατάστημα των Marks & Spencer στην οδό Ερμού 33-35 όπου θα δοκιμάσουν τη νέα επίσημη ένδυση σε μια εορταστική εκδήλωση.

Το «παρών» θα δώσουν επίσης ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου και ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Σαραβάκος.

Παράλληλα, οι φίλοι της ομάδας που θα βρεθούν στο κατάστημα θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί με τους παίκτες και το προπονητικό team και να λάβουν υπογεγραμμένα αυτόγραφα, ενώ το παρών θα δώσει και η αγαπημένη μασκότ της ομάδας, ο ΠΑΝΑΘΑΣ, που θα μοιράσει δώρα στους μικρούς θαυμαστές του Τριφυλλιού.