Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης των κατόχων της πιστωτικής κάρτας PANATHINAIKOS FC VISA της Τράπεζας Πειραιώς, συνεχίζει προσφέροντας αξέχαστες στιγμές στους φιλάθλους του «Τριφυλλιού».

Άλλοι δύο μικροί φίλοι της Oμάδας χάρη στην PANATHINAIKOS FC VISA έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα. Εξαργυρώνοντας απλώς τους πόντους-τριφύλλια κέρδισαν από μία θέση στο line up του αγώνα του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της «Superleague Ελλάδα», με αντίπαλο την ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι μικροί φίλοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ συνοδεύοντας τους παίκτες «πάτησαν» στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και συμμετείχαν στο καθιερωμένο τελετουργικό παράταξης των ομάδων πριν την έναρξη του αγώνα!

Στον ίδιο αγώνα δύο ακόμη φίλαθλοι κάτοχοι της PANATHINAIKOS FC VISA έχοντας εξαργυρώσει 3.000 τριφύλλια συμμετείχαν στο TOUR@Match Day. Oι φίλαθλοι έζησαν την ατμόσφαιρα που επικρατεί πριν τον αγώνα στο γήπεδο, πηγαίνοντας ακόμη και εκεί που δεν φτάνουν οι κάμερες. Η ξενάγηση περιλάμβανε τους χώρους των Επισήμων, τα Δημοσιογραφικά θεωρεία και την Αίθουσα Συνέντευξης Τύπου όπου γίνονται οι δηλώσεις μετά τον αγώνα, το Γραφείο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ όπου συντάσσονται οι συνθέσεις των Ομάδων και λαμβάνονται οι επιχειρησιακές αποφάσεις, τα Αποδυτήρια της Ομάδας και τέλος τον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια οι φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα από διακεκριμένες θέσεις.

Το «Line up kid» και το «Τour@Match Day» είναι μόνο κάποια από τα πολλά και μοναδικά δώρα και εμπειρίες που προσφέρει το Πρόγραμμα Επιβράβευσης της πιστωτικής κάρτας PANATHINAIKOS FC Visa στους «πράσινους» κατόχους της.

Αποκτήστε τη και εσείς και κάντε τo όνειρo σας πραγματικότητα!
Επισκεφθείτε το προπονητικό κέντρο της Ομάδας
• Αποκτήστε την αγωνιστική φανέλα με την υπογραφή του αγαπημένου σας παίκτη
• Κερδίστε αυθεντικά «πράσινα» δώρα & εμπειρίες

και επωφεληθείτε από τα αποκλειστικά προνόμια:
15% έκπτωση στα καταστήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
• Άτοκες δόσεις στην αγορά των Καρτών Διαρκείας
• Δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο & δυνατότητα δωρεάν συνδρομής για πάντα
• Συλλογή τριφυλλιών με κάθε νέα συναλλαγή που πραγματοποιείτε με την πιστωτική κάρτα και συμμετοχή στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες τόσο για την πιστωτική κάρτα PANATHINAIKOS FC Visa της Τράπεζας Πειραιώς όσο και για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης στο site www.pao.gr ή στο τηλ. 18 28 38.