Για άλλη μια χρονιά

Αθήνα, 01 Απριλίου 2013. Η παράδοση που θέλει το Βόλο και το Νομό Μαγνησίας να αγκαλιάζει το Coca-Cola Cup συνεχίστηκε για άλλη μια χρονιά. Οι νεαροί φίλοι του ποδοσφαίρου έδωσαν το «παρών» στις εγκαταστάσεις του Volos Football Land το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και προσπαθώντας να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις.

Πάνω από 840 παιδιά και 120 ομάδες συμμετείχαν στο τουρνουά του Βόλου και κυνήγησαν τη νίκη και την πρόκριση στην τελική φάση, υπό το βλέμμα των πολλών τοπικών ΜΜΕ, που αποδεικνύει για άλλη μια φορά το πόσο σημαντική είναι η διοργάνωση για την Κεντρική Ελλάδα.

Οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές κέρδισαν το εισιτήριό τους για την τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη, στις 11 και 12 Μαΐου. Η κυπελλούχος ομάδα του Βόλου στις ηλικίες 18-19 πέρασε στην τελική φάση όπου θα διεκδικήσει το ταξίδι στο Τορίνο, για να περιηγηθεί στο νέο γήπεδο της Juventus F.C. και να μπει σε χώρους περιορισμένης πρόσβασης για το κοινό. Ακόμη, θα έχει την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο στο προπονητικό κέντρο της ιταλικής ομάδας, ενώ τη διαδικασία προπόνησης θα επιβλέπουν οι επικεφαλής του τομέα ανάπτυξης νέων παικτών του συλλόγου.

Τέλος, τα μέλη των πρωταθλητών του Coca-Cola Cup θα μπορούν να παρακολουθήσουν την επίσημη προπόνηση της Juventus F.C. Αντίστοιχα, οι πρώτες ομάδες της τελικής φάσης στις ηλικιακές κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μια ανά κατηγορία) κερδίζουν ως έπαθλο τη συμμετοχή των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Επόμενη στάση για τη διοργάνωση είναι οι εγκαταστάσεις του Olympic Park στη Λάρισα, όπου οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Απριλίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους από τώρα στις 3 ηλικιακές κατηγορίες του τουρνουά, μέσα από το http://www.coca-cola.gr. Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής δημοσιεύονται στο http://www.coca-cola.gr. Ακολουθήστε μας στο Twitter μέσω του λογαριασμού https://twitter.com/cocacolacupgr και γίνετε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook που βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.facebook.com/CocaColaCupGreece.