Το HTC MagicTM, το πρώτο κινητό τηλέφωνο στην Ελλάδα που διαθέτει την πρωτοποριακή πλατφόρμα AndroidTM της GoogleTM , προσφέρει από σήμερα αποκλειστικά η COSMOTE και μόνο με 99€ , για να μπορούν οι πελάτες της να απολαύσουν τις μοναδικές του δυνατότητες.

Με εντυπωσιακό σχεδιασμό και μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά, το HTC MagicTM προσφέρει έναν κόσμο από μαγικές εφαρμογές και υπηρεσίες.

Με το HTC MagicTM οι πελάτες της COSMOTE έχουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο συγχρονισμό των email τους, αλλά και άμεση πρόσβαση στις δημοφιλείς υπηρεσίες GoogleTM Search, GmailTM, Google TalkTM. Επιπλέον, το Android MarketTM εισάγει τους συνδρομητές της εταιρίας σε ένα online κατάστημα πρόσθετων υπηρεσιών και εφαρμογών (social networking, online shopping, ταξίδια, παιχνίδια κ.ά.) που ανανεώνεται συνεχώς.

Στα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC MagicTM συγκαταλέγονται, επίσης, η οθόνη αφής TFT-LCD 3,2 ιντσών, η κάμερα 3.2 Megapixel με αυτόματη εστίαση για την εγγραφή εικόνων και βίντεο υψηλής ποιότητας, η θύρα επέκτασης μνήμης microSDTM που καλύπτει όλες τις ανάγκες για αποθήκευση, το γρήγορο Internet μέχρι 7,2Mbps, ο δέκτης GPS και η ψηφιακή πυξίδα.

Το HTC MagicTM διατίθεται με πολύ προνομιακές τιμές στα οικιακά προγράμματα “COSMOTE i” και στα επαγγελματικά προγράμματα “COSMOTE Business i”, συνδυάζοντας δωρεάν χρόνο ομιλίας, δωρεάν μηνύματα και δωρεάν MBytes για πρόσβαση στο Internet, με μηνιαία πάγια που ξεκινούν από 20€. Σε ορισμένα προγράμματα η συσκευή παρέχεται δωρεάν. Επιπλέον, με κάθε νέα ενεργοποίηση των προγραμμάτων “COSMOTE i” και “COSMOTE Business i” έως και τις 30 Ιουνίου 2009, προσφέρεται κάθε μήνα συνολικός δωρεάν όγκος από 500MB έως και 2,5GB στα “COSMOTE i” και από 2GB έως και 3GB στα “COSMOTE Business i”, ανάλογα με το πρόγραμμα, και για 12 μήνες από την αρχική ένταξη.

Το HTC MagicTM είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, στα COSMOTE Corners, στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στα OTEshops.