Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στο κατάστημα των Marks & Spencer, στην Ερμού 33-35, έγινε η παρουσίαση της νέας επίσημης πολιτικής ένδυσης της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την αγωνιστική σεζόν 2013 – 2014, χορηγός της οποίας είναι η γνωστή βρετανική αλυσίδα ρούχων.

Το προπονητικό team και οι παίκτες της ομάδας, ανάμεσα στους οποίους οι Markus Berg, Jose Carlos Zeca και Daniel Pranic, καθώς και στελέχη, όπως οι Στράτος Σωπήλης και Δημήτρης Σαραβάκος, έδωσαν δυναμικά «το παρόν», καλωσορίζοντας τη νέα αγωνιστική σεζόν, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνεργασία με τα Marks & Spencer Ελλάδος, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα αλλά και των εκλεπτυσμένο σχεδιασμό των ρούχων τους.

Η Ελίνα Σταθοπούλου, Head of Marketing των Marks & Spencer Ελλάδος, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: “Είμαστε πολύ περήφανοι που φέτος χορηγούμε την επίσημη πολιτική ένδυση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς διότι πρόκειται για έναν ιστορικό σύλλογο με λαμπρές επιτυχίες τόσο εντός όσο και εκτός των ελληνικών συνόρων“.

Για τη συνεργασία με τα Marks & Spencer, o Διευθύνων Σύμβουλος της Π.Α.Ε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, Στράτος Σωπήλης, επισήμανε μεταξύ άλλων: “Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Η σημερινή εκδήλωση σηματοδοτεί την εκκίνηση μιας συνεργασίας που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Τα Marks & Spencer έχουν ηγετικό ρόλο στο χώρο της ένδυσης διεθνώς, όπως αντίστοιχα ο Παναθηναϊκός κατέχει ηγετική θέση στο χώρο του ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία αντάξια του κύρους δύο πανευρωπαϊκά καταξιωμένων brand names“.

Οι οκτώ παίκτες δοκίμασαν ένας-ένας την καινούρια τους «εκτός γηπέδων» εμφάνιση και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί, ενώ υπέγραψαν και αυτόγραφα στους δεκάδες φιλάθλους, που από πολύ νωρίς προσήλθαν στο κατάστημα των M&S, για να θαυμάσουν και από κοντά τα αγαπημένα τους είδωλα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού υπέγραψε μία αγωνιστική φανέλα της Ομάδας, η οποία δόθηκε ως δώρο στη διοίκηση των M&S, καθώς και το λευκό πουκάμισο της νέας πολιτικής εμφάνισης, το οποίο χάρισε συμβολικά στο προσωπικό των Marks & Spencer, ευχαριστώντας με αυτό τον τρόπο όλους όσους συνέβαλαν στην όμορφη και επιτυχημένη οργάνωση της εκδήλωσης.