Το Samsung OMNIA II, το πρώτο κινητό τηλέφωνο στην Ελλάδα με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, Windows Mobile 6.5, προσφέρει αποκλειστικά η COSMOTE στους πελάτες της μόνο με 75€ .

Στα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung OMNIA II συγκαταλέγονται η μεγάλη οθόνη αφής 3,7 ιντσών, η κάμερα 5 Megapixel με αυτόματη εστίαση και διπλό flash για την εγγραφή εικόνων και βίντεο υψηλής ποιότητας, η εύκολη πλοήγηση στο Internet με ταχύτητες έως 7,2Mbps για πρόσβαση στα emails από παντού, η εσωτερική μνήμη 8GB και ο δέκτης GPS.

Μαζί με τη συσκευή διατίθεται δωρεάν η εφαρμογή πλοήγησης Sygic Mobile Maps για εύκολη και γρήγορη πλοήγηση με τους χάρτες της Ελλάδας και της Κύπρου. Η συγκεκριμένη εφαρμογή περιλαμβάνεται σε ξεχωριστή κάρτα Micro SD με δυνατότητα αναβάθμισης των χαρτών, χωρίς χρέωση, κάθε τέσσερις μήνες.

Η COSMOTE προσφέρει το Samsung OMNIA II στις προνομιακές τιμές των οικιακών προγραμμάτων “COSMOTE i” και των επαγγελματικών προγραμμάτων “COSMOTE Business i”, που συνδυάζουν δωρεάν χρόνο ομιλίας, δωρεάν μηνύματα και δωρεάν MBytes για πρόσβαση στο Internet, με μηνιαία πάγια που ξεκινούν από 20€. Σε ορισμένα προγράμματα η συσκευή παρέχεται δωρεάν.

Το Samsung OMNIA II είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, στα COSMOTE Corners, στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στα OTEshops.