Οι παίκτες θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά στο κατάστημα της οδού Ερμού, ενώπιον κοινού την πολιτική τους ενδυμασία την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 18:00

Tα Marks & Spencer Ελλάδος είναι ο επίσημος χορηγός που ανέλαβε για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2013 – 2014 την πολιτική ενδυμασία των παικτών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η γνωστή βρετανική αλυσίδα ρούχων, που ξεχωρίζει τόσο για την ποιότητα των υφασμάτων της όσο και για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό των ρούχων της, στηρίζει την προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού στη νέα σεζόν, “ντύνοντας” τις εκτός γηπέδων εμφανίσεις τους.

Η συνεργασία των δύο πλευρών βασίζεται στην κοινή αγάπη για τον αθλητισμό & την ευγενή άμιλλα, καθώς και στην αμοιβαία θέληση για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με αφορμή τη νέα αυτή συνεργασία, παίκτες της ομάδας θα βρίσκονται στο κατάστημα των Marks & Spencer της οδού Ερμού 33-35, για να δοκιμάσουν για πρώτη φορά ενώπιον του κοινού τη νέα τους πολιτική εμφάνιση.

Οι παίκτες θα βρίσκονται εκεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου από τις 18:00 και μέχρι τις 20:00 για να υπογράψουν αυτόγραφα και να “γιορτάσουν” από κοινού με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν με τη νέα τους πολιτική εμφάνιση.