Η Accor Services, μέλος του ξενοδοχειακού οργανισμού Accor και των υπηρεσιών επιχειρήσεων, άλλαξε το όνομά της σε Edenred. Η Edenred δραστηριοποιείται σε 40 χώρες και είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις διατακτικές με τα Ticket Restaurant, τα Ticket Car, τα Ticket Compliments και τα Childcare Vouchers.

Κάθε μέρα, 33εκ. άνθρωποι χρησιμοποιούν τις λύσεις της Edenred. Περίπου 500,000 ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις επωφελούνται από την αίσθηση της καινοτομίας και 1,2 εκ. πάροχοι υπηρεσιών έχουν προστεθεί στο υπάρχον δίκτυο συμβεβλημένων επιχειρήσεων. Το 2009, τα έσοδα της Εταιρίας ήταν στα 12,4 δις. από τα οποία το 50% προήλθαν από αναδυόμενες αγορές.

«Έχοντας 50 χρόνια εμπειρίας σε υπηρεσίες διατακτικών, αυτή η νέα ταυτότητα θα μας δώσει την ικανότητα να οριοθετήσουμε τη θέση μας ως πρωτοπόροι – παγκόσμιοι ηγέτες» είπε ο Jacques Stern, C.E.O της ACCOR και υπεύθυνος των υπηρεσιών της επιχείρησης. «Η Endered επικεντρώνεται στην καινοτόμο ανάπτυξη και στη δημιουργία λύσεων παγκοσμίως που δημιουργούν δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων».