Το Travel Plan, ο μεγαλύτερος και πιο σύγχρονος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα, απέσπασε μια ακόμα σημαντική διάκριση που έρχεται να επιβεβαιώσει την ηγετική του θέση στην αγορά. Συγκεκριμένα, το Travel Plan κατέκτησε το βραβείο “Best Group Packages” στην Gold List του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού Icons Travellers για το 2013.

Το βραβείο αυτό έρχεται ως αναγνώριση της κορυφαίας ποιότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών και της 30χρονης εμπειρίας του Travel Plan σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό κομμάτι του τουριστικού προϊόντος όπως είναι αυτό των οργανωμένων ταξιδιών στο εξωτερικό.

Χαρακτηριστικά, στο τεύχος Αυγούστου που περιλαμβάνει την Gold List, το Icons Travellers αναφέρει: « …Με παροχές που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες μας σε μια ξένη χώρα, τόσο σε τουριστικό όσο και σε επίπεδο ασφάλειας – ενημέρωσης – καθοδήγησης, είναι βέβαιο πως κυρίως τα guided tours του διασφαλίζουν αλησμόνητες αναμνήσεις και κυρίως στις ανταγωνιστικότερες τιμές πακέτων της αγοράς! Το know how ετών και η προτίμηση τόσων πελατών-ταξιδιωτών καθιστούν το πρακτορείο απόλυτο συνώνυμο της έννοιας «ταξίδι»! ».

Βρείτε λοιπόν το δικό σας οργανωμένο πακέτο στο www.travelplan.gr ή σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου Travel Plan (210.3333300)