Η Greenteam ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Βαϊράμογλου. Η συνεργασία με την εταιρεία Βαϊράμογλου για την κατασκευή γυαλιών ηλίου με το σήμα του Παναθηναϊκού προέκυψε από την αμοιβαία ανάγκη δημιουργίας ενός ποιοτικού προϊόντος, το οποίο θα πωλείται και εκτός οπτικών καταστημάτων, και θα ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των φιλάθλων του συλλόγου μας.

Οι φακοί είναι 100% απορροφητικοί σε όλες τις βλαβερές ακτινοβολίες και όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα και πληρούν τις προδιαγραφές της Ε.Ε.
Τα γυαλιά ηλίου του Παναθηναϊκού συνοδεύονται από θήκες και καρτελάκια όπου αναγράφονται η γνησιότητα του προϊόντος, οδηγίες χρήσης σε διάφορες γλώσσες και ο κατασκευαστής.

Η εταιρεία ΒΑΪΡΑΜΟΓΛΟΥ ιδρύθηκε το 1933 και δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον τομέα των οπτικών προϊόντων, όπως είναι οι οφθαλμικοί φακοί, τα γυαλιά ηλίου αλλά και τα μηχανήματα οπτομετρίας. Η λίστα των καταστημάτων διανομής των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει όλα τα οπτικά καταστήματα στην Ελλάδα (περί τα 2.500 στο σύνολό τους).

Είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Polaroid Italy στην Ελλάδα, η οποία κατέχει την άδεια χρήσης σήματος όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων (Barcelona, Inter, Napoli κ.α.) καθώς και άλλων σημάτων όπως Disney, Pokemon, Harry Potter, και η οποία διαθέτει τεράστια πείρα στον σχεδιασμό και την κατασκευή γυαλιών ηλίου.

Δείτε όλα τα προϊόντα εδώ και την παιδική σειρά εδώ