Η HTC, κορυφαία εταιρία κατασκευής smartphones σε παγκόσμιο επίπεδο, ανακοινώνει τη διεξαγωγή διαγωνισμού ενόψει του μεγάλου αγώνα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Μαρτίου στο γήπεδο ΟΑΚΑ, προσφέροντας σε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού δώρα κινητά τηλέφωνα HTC Touch Cruise.

Ο διαγωνισμός ξεκινά από σήμερα Πέμπτη 18 Μαρτίου, όπου οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και φίλοι της HTC θα μπορούν να στέλνουν SMS μήνυμα, γράφοντας τη λέξη ΠΑΟ στο 54999 (με χρέωση 1,21€/ SMS με το ΦΠΑ) και να κερδίζουν 10 συμμετοχές για την κλήρωση. Με κάθε ξεχωριστή αποστολή SMS οι συμμετέχοντες αυξάνουν κατά 10 τις συμμετοχές τους στο διαγωνισμό. Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου στα γραφεία του Παναθηναϊκού, παρουσία συμβολαιογράφου και τα ονόματα των τυχερών νικητών θα αναρτηθούν στο site του Παναθηναϊκού www.pao.gr την ίδια μέρα.

Το HTC Touch Cruise, χάρη στον ενσωματωμένο δέκτη GPS και στην υποστήριξη της τεχνολογίας footprints, επιτρέπει την αποτύπωση κάθε στιγμής της ζωής του χρήστη, κρατώντας τη για πάντα ζωντανή. Επιπλέον, η υποστήριξη των δικτύων HSDPA & Wi-Fi επιτρέπει να σερφάρετε στο Internet και να κατεβάζετε αρχεία σε ευρυζωνικές ταχύτητες.

Σχετικά με την HTC

Η HTC Corporation (HTC) αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας, προσφέροντας κορυφαίες εμπειρίες σε θέματα σχεδιασμού, χρηστικότητας και καινοτομίας, τομείς στους οποίους το κινητό τηλέφωνο βελτιώνει τον τρόπο που οι άνθρωποι ζουν και επικοινωνούν μεταξύ τους. Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο χρηματιστήριο της Ταϊβάν με χρηματιστηριακό σύμβολο μετοχής 2498. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την HTC, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.htc.com.

Τα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού
1. NTEMIPHΣ XPYΣOBAΛANTHΣ        
2. XPHΣTOΣ ΠANAΓIΩTOΠOYΛOΣ     
3. XPHΣTOΣ ΔHMOΠOYΛOΣ             
4. EYΘYMIΑ NOIΦEΛT                     
5. ANNA ΠANTAZH                        
6. KΩNΣTANTINOY IΣIΔΩPA            
7. EIPHNH ΘEOΔΩPAKH                
8. ΦPAΓKIΣKOΣ ΔAPMHΣ