Εξαργυρώνοντας απλώς τους πόντους-τριφύλλια και επιλέγοντας το ΠΑΙΑΝΙΑ X-perience ξεναγήθηκαν χθες (05.09.2011) στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου, στους χώρους που προπονείται και διαμένει η Ομάδα αλλά και στο Μουσείο. Οι κάτοχοι, είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση της Ομάδας, να πάρουν αυτόγραφα και στη συνέχεια να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες.

Το «ΠΑΙΑΝΙΑ X-perience» είναι μόνο κάποια από τα πολλά και μοναδικά δώρα και εμπειρίες που προσφέρει το Πρόγραμμα Επιβράβευσης της πιστωτικής κάρτας PANATHINAIKOS FC Visa στους «πράσινους» κατόχους της.

Αποκτήστε τη και εσείς και κάντε τo όνειρο σας πραγματικότητα!
Χαρίστε την ευκαιρία στο παιδί σας να συνοδεύσει την Ομάδα στον αγωνιστικό χώρο
Ζήστε την ατμόσφαιρα του αγώνα – δείτε τα αποδυτήρια της Ομάδας, την αίθουσα συνεντεύξεων, περάστε μέσα από τη φυσούνα στον αγωνιστικό χώρο και νιώστε τον παλμό του αγώνα
Αποκτήστε την αγωνιστική φανέλα με την υπογραφή του αγαπημένου σας παίκτη
Κερδίστε αυθεντικά «πράσινα» δώρα & εμπειρίες

και επωφεληθείτε από τα αποκλειστικά προνόμια:
15% έκπτωση στα καταστήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Άτοκες δόσεις στην αγορά των Καρτών Διαρκείας
Δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο & δυνατότητα δωρεάν συνδρομής για πάντα
Συλλογή τριφυλλιών με κάθε νέα συναλλαγή που πραγματοποιείτε με την πιστωτική κάρτα και συμμετοχή στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες τόσο για την πιστωτική κάρτα PANATHINAIKOS FC Visa της Τράπεζας Πειραιώς όσο και για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης στο site www.pao.gr ή στο τηλ. 18 28 38.