Η θυγατρική εταιρεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός greenteam, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου, θα δώσει το παρών για 3η χρονιά στον ετήσιο ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξάγεται στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού. Στον αγώνα συμμετέχουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και άτομα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα απεξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες. Φέτος, με πρωτοβουλία της greenteam, το παρών θα δώσει μικτή ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και εργαζομένων της greenteam, ενώ παράλληλα θα μοιραστούν και δώρα στους παρευρισκόμενους.

Την Greenteam, θα εκπροσωπήσει στην εκδήλωση ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Παρθενόπουλος ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Οι χρήστες δεν είναι το πρόβλημα, οι χρήστες έχουν πρόβλημα και οφείλουμε να τους δώσουμε μια νέα προοπτική στη ζωή. H greenteam, συμμετέχοντας σε παρόμοιες εκδηλώσεις, θέλει να περάσει το μήνυμα ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στην ελλιπή ενημέρωση σχετικά με την εξάρτηση από τα ναρκωτικά και όχι στους ίδιους τους εξαρτημένους».

Η greenteam έχει αναπτύξει από το 2008 ένα εντατικό πρόγραμμα για την ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα σε απεξάρτηση. Συμμετέχοντας στο παρελθόν σε ανάλογες εκδηλώσεις και με την εθελοντική βοήθεια των εργαζομένων της, συνεχίζει την προσπάθεια για να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εξαρτημένοι και την ανάγκη τους για κοινωνική επανένταξη.