Με πρωτοβουλία της greenteam και με την ευκαιρία συμπλήρωσης 40 χρόνων από την χρυσή πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, κυκλοφορεί το επίσημο ρολόι της ομάδας του Wembley σε συνεργασία με την Βήχος Ωρολογια. Σεβόμενη την μεγάλη ιστορία του Παναθηναϊκού, η greenteam τιμάει την θρυλική ομάδα του Wembley και αφιερώνει σε όλους τους φιλάθλους το νέο συλλεκτικό ρολόι 100 τεμαχίων με το σήμα του Παναθηναϊκού όπου στο πίσω μέρος είναι χαραγμένα τα ονόματα όλων των παικτών της αποστολής.

Η επίσημη παρουσίαση του ρολογιού θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό κατάστημα της Greenteam (Ανδρέα Παπανδρέου 27, Μαρούσι) την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 13:30 με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών της χρυσής ομάδας του Wembley, παικτών από την πρώτη ομάδα, καθώς και από τις ακαδημίες της Παιανίας. Εκεί, οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το συλλεκτικό ρολόι και να συζητήσουν μαζί με τις 3 γενιές παικτών του ΠαναθηναΪκού τις χρυσές στιγμές του Wembley.

Η Wembley Limited Edition κυκλοφορεί σε μόλις εκατό αριθμημένα συλλεκτικά ρολόγια με μαύρη ατσάλινη κάσα διαμέτρου 46 χιλιοστών επίχρυση στεφάνη και κορώνα. Έχει μαύρη πλάκα και στην ώρα 12 υπάρχει το τριφύλλι του Wembley σε επίχρυση απόδοση, ενώ πάνω από την ώρα 6 υπάρχει η επιγραφή: Wembley 40 years, 1971-2011. Το ρολόι διαθέτει αυτόματο ιαπωνικό μηχανισμό NH25 (της SII inc.) με 21 ρουμπίνια και 21.600 παλμούς. Είναι αδιάβροχο έως 20 ΑΤΜ, έχει βιδωτή κορώνα και καλύπτεται από παχύ (4,5 χιλ.) ορυκτό κρύσταλλο με επίστρωση κατά της αντανάκλασης. Όπως όλα τα ρολόγια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κατάδυση έχει ειδική στεφάνη μονής κατεύθυνσης ενώ οι δείκτες και οι ενδείξεις του έχουν επενδυθεί με SuperLuminova. Το δερμάτινο λουρί του είναι ενσωματωμένο στην κάσα, σύστημα που βοηθάει το ρολόι να εφαρμόζει τέλεια στον καρπό.

Το συλλεκτικό ρολόι του Wembley θα διατίθεται στα καταστήματα της GreenTeam, στο www.greenteam.gr και σε επιλεγμένα σημεία. Το κάθε ρολόι θα προσφέρεται σε πολυτελή συσκευασία με το τριφύλλι του Wembley σε χρυσή απόχρωση πάνω στο κουτί και συνοδεύεται από διετή εγγύηση.