Η Greenteam ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας licensing με την εταιρεία Stamion. Η εταιρεία Stamion είναι γνωστή στην Ελλάδα σαν η μεγαλύτερη και η πιο εξειδικευμένη επιχείρηση στην κατασκευή και εμπορία καπέλων και αξεσουάρ. Ιδρύθηκε το 1914 με έδρα της την Θεσσαλονίκη. Η συλλογή της περιλαμβάνει όλων των ειδών τα καπέλα για όλες τις εποχές (χειμώνας, άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο), για όλες τις ηλικίες (παιδιά, εφήβους, γυναίκες, άνδρες. Νέα σχέδια, νέα υλικά, ποικιλία χρωμάτων, κάνουν τα προϊόντα της ελκυστικά και πρωτοποριακά!

Η εταιρεία Stamion δραστηριοποιείται στο χώρο του licensing πολλά χρόνια κατέχοντας την άδεια σήματος για WALT DISNEY, WARNER BROS, MATTEL, MARVEL, NIKELODEON. Παράλληλα, διαθέτει ένα πολύ μεγάλο δίκτυο διανομής όπως καταστήματα αθλητικών ειδών , τουριστικά καταστήματα, supermarket, πολυκαταστήματα κ.α..

Η εταιρεία έχει αναλάβει την δημιουργία προϊόντων με το σήμα του Παναθηναϊκού (καπέλα, σκουφιά, κασκόλ,πετσέτες θαλάσσης, σημαίες και λάβαρα). Όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα σε όλες τις μπουτίκ του Παναθηναϊκού και στην ιστοσελίδα www.greenteam.gr.