Η Greenteam υποδέχεται στα Πράσινα τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων και παρουσιάζει τη νέα συλλογή “Christmas Collection 2011” για τους φίλους του Παναθηναϊκού που θέλουν να δώσουν πράσινο χρώμα στις γιορτινές ήμερες. Η συλλογή των Χριστουγεννιάτικων προϊόντων της Greenteam αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση για τους φιλάθλους της ομάδας που θέλουν να συνδυάσουν την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό με την αγορά ενός αυθεντικού και πρωτότυπου Χριστουγεννιάτικου δώρου.

Πράσινος Άγιος Βασίλης, Χριστουγεννιάτικες μπάλες και κάρτες για το δέντρο σας ακόμα και mini χριστουγεννιάτικο δέντρο με όμορφες μπάλες είναι ορισμένα από τα προϊόντα που φέρουν το σήμα και τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Για όσους επιθυμούν να προσφέρουν «πράσινη φιλοξενία» στους καλεσμένους τους μπορούν να βρουν τη special κασετίνα με τις λαχταριστές σοκολάτες γάλακτος.

Τα νέα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα της Greenteam και στην ιστοσελίδα www.greenteam.gr. Εκεί, σας περιμένουν πολλές ακόμα εκπλήξεις και προσφορές.