Διπλάσιες οι συμμετοχές σε σχέση με πέρσι

Αθήνα, 12 Απριλίου 2013. Coca-Cola Cup και ρεκόρ συνεχίζουν την παράλληλη πορεία τους για άλλη μια αγωνιστική εκδήλωση στο πλαίσιο της δεύτερης σεζόν. Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου, η διοργάνωση έκανε στάση στη Λάρισα και στις εγκαταστάσεις του Olympic Park, όπου και έδωσαν το «παρών» νέοι φίλοι του ποδοσφαίρου από όλο το Νομό και τις γύρω περιοχές. Πάνω από 850 παιδιά και 120 ομάδες έκαναν την εμφάνισή τους στις εγκαταστάσεις, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και αγωνίστηκαν για την πρωτιά, το εισιτήριο για την τελική φάση και τη διάκριση.

Ο αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ, μιας και είναι διπλάσιος σε σχέση με την πρώτη περίοδο της διοργάνωσης. Για άλλη μια φορά, ο τοπικός Τύπος κάλυψε με πολλούς τρόπους τη διοργάνωση, επισημαίνοντας τη σημασία της άθλησης που είναι και ο βασικός στόχος του Coca-Cola Cup.

Η τελική φάση θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη, στις 11 και 12 Μαΐου. Η κυπελλούχος ομάδα της Λάρισας στις ηλικίες 18-19 πέρασε στην τελική φάση όπου θα διεκδικήσει το ταξίδι στο Τορίνο, για να περιηγηθεί στο νέο γήπεδο της Juventus F.C. και να μπει σε χώρους περιορισμένης πρόσβασης για το κοινό. Ακόμη, θα έχει την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο στο προπονητικό κέντρο της ιταλικής ομάδας, ενώ τη διαδικασία προπόνησης θα επιβλέπουν οι επικεφαλής του τομέα ανάπτυξης νέων παικτών του συλλόγου. Τέλος, τα μέλη των πρωταθλητών του Coca-Cola Cup θα μπορούν να παρακολουθήσουν την επίσημη προπόνηση της Juventus F.C.

Αντίστοιχα, οι πρώτες ομάδες της τελικής φάσης στις ηλικιακές κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μια ανά κατηγορία) κερδίζουν ως έπαθλο τη συμμετοχή των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Επόμενη στάση για τη διοργάνωση είναι οι εγκαταστάσεις του Ntinos Kouis Academy στη Θεσσαλονίκη, όπου οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους από τώρα στις 3 ηλικιακές κατηγορίες του τουρνουά, μέσα από το http://www.coca-cola.gr. Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής δημοσιεύονται στο http://www.coca-cola.gr. Ακολουθήστε μας στο Twitter μέσω του λογαριασμού https://twitter.com/cocacolacupgr και γίνετε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook που βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.facebook.com/CocaColaCupGreece.