Η Sony συνεχίζει να παρουσιάζει πρωτοποριακά και εύχρηστα φορητά προϊόντα αποθήκευσης δεδομένων, όπως αποδεικνύει με την κυκλοφορία του νέου μοντέλου MICROVAULT™. Αυτή η έξυπνα σχεδιασμένη μνήμη USB, σε μέγεθος… μπρελόκ, προσφέρεται σε μια σειρά επιλογών όσον αφορά τη χωρητικότητα, από 4GB μέχρι και τα εκπληκτικά 32GB, και θα είναι διαθέσιμη στην αγορά τον Ιανουάριο του 2010.

Συνδυάζοντας τη χαμηλή τιμή με τη λειτουργικότητα, αυτό το MICROVAULT™ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και διαθέτει συρόμενο βύσμα USB ώστε να σταματήσει η ιστορία με τα χαμένα καπάκια… Η ευκολία χρήσης επεκτείνεται και στην μνήμη, με την λειτουργία ‘drag & drop’ για οποιδήποτε φορμά δεδομένων και με την πλήρη συμβατότητα με τα Windows 7.

Με την γκάμα των μοντέλων να ξεκινά από τα 4GB και να φτάνει μέχρι τα 32GB, σίγουρα θα εξυπηρετηθεί κάθε ανάγκη αποθήκευσης δεδομένων. Τα υψηλής χωρητικότητας μοντέλα των 16GB και των 32GB είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για όσους ασχολούνται με την μεταφορά αρχείων εικόνων υψηλής ανάλυσης από φωτογραφικές μηχανές DSLR, ή video clip από τις HD βιντεοκάμερες της νέας γενιάς.
*1GB= 1 δισεκκατομύριο bytes