Τη δυνατότητα να κατεβάζουν τα αγαπημένα τους μουσικά κομμάτια και albums ελεύθερα χωρίς μηχανισμούς Διαχείρισης Ψηφιακών Περιορισμών (DRM Free) προσφέρει στους πελάτες της η COSMOTE με τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Music Zone.

Η COSMOTE, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες, επιτρέπει στους πελάτες της να κατεβάζουν νόμιμα τη μουσική των αγαπημένων τους καλλιτεχνών σε υψηλή ποιότητα και πολύ προσιτές τιμές διαλέγοντας μέσα από περισσότερα από 1 εκατ. κομμάτια όπως pop, ελληνικά, rock, R’n’B, jazz κ.α. Επιπλέον, το Music Zone επιτρέπει τη λήψη κάθε τραγουδιού που αγοράζεται τόσο στο κινητό αλλά και στον υπολογιστή, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Με την υπηρεσία Music Zone οι πελάτες της COSMOTE έχουν την ελευθερία να χρησιμοποιούν τη μουσική που έχουν κατεβάσει στο κινητό τους και σε άλλες ψηφιακές συσκευές, όπως υπολογιστές, MP3 players, iPod κλπ., αλλά και να την γράψουν σε CD.

Επιπλέον, από τις 25 Νοεμβρίου πρώτοι οι συνδρομητές της COSMOTE θα μπορούν να κατεβάσουν αποκλειστικά όλο το νέο πολυαναμενόμενο album του Μιχάλη Χατζηγιάννη με τίτλο «ΚΟΛΑΖ».

Η υπηρεσία Music Zone προσφέρεται μέσω του mobile portal COSMOTE my view (στην κατηγορία “Music”) αλλά και μέσω της ιστοσελίδας της COSMOTE (στην κατηγορία “COSMOTE my view”, Music/Ringtones) στο www.cosmote.gr

Το Music Zone αποτελεί μία εμπορική συνέργια της COSMOTE με την Deutsche Telekom, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το εύρος των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας.

Για ακόμη μια φορά, η COSMOTE ακολουθεί τη δέσμευσή της να βλέπει τον κόσμο με τα μάτια των πελατών της, προσφέροντάς τους μουσική χωρίς περιορισμούς.