Το 3ο Bazaar Παναθηναϊκού είναι γεγονός! Μέσα στις εορταστικές ημέρες οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν και πάλι τη μοναδική ευκαιρία να πρασινίσουν τα Χριστούγεννα με είδη adidas, δώρα και αξεσουάρ στο συμβολικό κόστος του 1 έως 13 Ευρώ!

Από την Παρασκευή 19 έως την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, ο τελευταίος μήνας της χρονιάς κλείνει εορταστικά, παναθηναϊκά και με μεγάλες ευκαιρίες για όλο τον κόσμο που θα επισκεφτεί το Bazaar στη Θύρα 12 της Λεωφόρου.

Στο μικρό κλειστό του μπάσκετ στην οδό Τσόχα, από τις 10:00 έως τις 20:00, οι φίλοι της ομάδας μπορούν να επιλέξουν προπονητικό και αγωνιστικό υλικό adidas παλαιότερων σεζόν, όπως ζακέτες, φανέλες, T-shirts, σορτς προπόνησης, φανέλες και σορτς αγωνιστικά παικτών και τερματοφύλακα, εσωθερμικά μπλουζάκια-κολάν και πολλά ακόμη είδη για μικρούς και μεγάλους.

Το Bazaar θα επισκεφτούν ποδοσφαιριστές της Ομάδας -σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς-, για να γνωριστούν και να φωτογραφηθούν με τον κόσμο. Παράλληλα, κοντά στα μικρά παιδιά θα βρίσκεται η μασκότ ο «Πανάθας» που θα παίξει και θα φωτογραφηθεί μαζί τους.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, στην μπουτίκ του Παναθηναϊκού, θα περιμένουν τους φιλάθλους και άλλες μεγάλες προσφορές έως -60% σε διάφορα προϊόντα της adidas που αγαπήθηκαν από τον κόσμο.

Ο Παναθηναϊκός μετά τα δύο πρώτα επιτυχημένα Bazaar και τα πολλά αιτήματα να επαναληφθούν, σας προσκαλεί με χαρά όλους να επισκεφθείτε τη Λεωφόρο σε μια συμβολική εκδήλωση ανταπόδοσης της αγάπης σας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.