Αθήνα, 1 Μαρτίου 2013. Ο νομός Ιωαννίνων υποδέχτηκε το Coca-Cola Cup, τιμώντας την εκδήλωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 400 νέοι ποδοσφαιριστές ηλικίας 13-19 ετών αγωνίστηκαν στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες της διοργάνωσης, χωρισμένοι σε 62 ομάδες. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Paralimnio Soccer Fields, με τους συμμετέχοντες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, έτσι ώστε να διεκδικήσουν τα μεγάλα δώρα.

Η προσέλευση ήταν αθρόα και παρόλο που ο καιρός έδειξε τα “δόντια” του τις τελευταίες ώρες, οι ομάδες παρέμειναν προσηλωμένες στο στόχο τους και παράλληλα διασκέδασαν παίζοντας στη βροχή. Οι αγώνες από την προημιτελική φάση κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, ενώ τα πέναλτι έδωσαν για άλλη μια φορά τη λύση στους αγώνες που έληξαν ισόπαλοι. Η πρώτη ομάδα κάθε ηλικιακού γκρουπ κέρδισε την πρόκρισή της στην τελική φάση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής, το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου. Το Coca-Cola Cup επιστρέφει μετά από αρκετές εβδομάδες στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις 9 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Arena Soccer Club στο Μαρούσι.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον τους οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμήσουν. Πέραν της Αθήνας, της Λιβαδειάς και της Κρήτης και των Ιωαννίνων, το Coca-Cola Cup θα ταξιδέψει τις επόμενες βδομάδες σε Πάτρα, Βόλο, Λάρισα και Θεσσαλονίκη.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Η πρωταθλήτρια ομάδα της τελικής φάσης της διοργάνωσης στην ηλικιακή κατηγορία 18-19 κερδίζει ως έπαθλο ένα ταξίδι στην Ιταλία για να ζήσει την εμπειρία επαγγελματικής ομάδας της πρώτης κατηγορίας. Οι πρωταθλήτριες ομάδες της τελικής φάσης στις ηλικιακές κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μια ανά κατηγορία) κερδίζουν ως έπαθλο τη συμμετοχή των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής δημοσιεύονται στο http://www.coca-cola.gr. Ακολουθήστε μας στο Twitter μέσω του λογαριασμού https://twitter.com/cocacolacupgr και γίνετε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook που βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.facebook.com/CocaColaCupGreece.