Αθήνα, 26 Μαρτίου 2013. Coca-Cola Cup και ρεκόρ πάνε μαζί, αφού για άλλη μια φορά η διοργάνωση καταφέρνει να ξεπεράσει… τον εαυτό της. Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαρτίου, οι νεαροί φίλοι του ποδοσφαίρου από ηλικίες 13 έως και 19 ετών έδωσαν το «παρών» στις εγκαταστάσεις της Νίκης Προαστίου στην Πάτρα και αγωνίστηκαν για τα μεγάλα έπαθλα. Συγκεκριμένα, 637 αθλητές χωρισμένοι σε 95 ομάδες, έβαλαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και μπήκαν στα γήπεδα της εκδήλωσης, υπό το βλέμμα των φίλων και των μελών των οικογενειών τους.

Μετά από συγκλονιστικούς αγώνες που έγιναν με τον πλέον χαρακτηριστικό ανοιξιάτικο καιρό, οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές του Νομού κέρδισαν το εισιτήριό τους για την τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη, από τις 11 έως τις 12 Μαΐου. Η κυπελλούχος ομάδα της Πάτρας στις ηλικίες 18-19 πέρασε στην τελική φάση όπου θα διεκδικήσει το ταξίδι στο Τορίνο, για να περιηγηθεί στο νέο γήπεδο της Juventus F.C. και να μπει σε χώρους περιορισμένης πρόσβασης για το κοινό. Ακόμη, θα έχει την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο στο προπονητικό κέντρο της ιταλικής ομάδας, ενώ τη διαδικασία προπόνησης θα επιβλέπουν οι επικεφαλής του τομέα ανάπτυξης νέων παικτών του συλλόγου.

Τέλος, τα μέλη των πρωταθλητών του Coca-Cola Cup θα μπορούν να παρακολουθήσουν την επίσημη προπόνηση της Juventus F.C. Αντίστοιχα, οι πρώτες ομάδες της τελικής φάσης στις ηλικιακές κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μια ανά κατηγορία) κερδίζουν ως έπαθλο τη συμμετοχή των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Επόμενη στάση για τη διοργάνωση είναι οι εγκαταστάσεις του Volos Football Land στο Βόλο, όπου οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους από τώρα στις 3 ηλικιακές κατηγορίες του τουρνουά, μέσα από το http://www.coca-cola.gr. Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής δημοσιεύονται στο http://www.coca-cola.gr. Ακολουθήστε μας στο Twitter μέσω του λογαριασμού https://twitter.com/cocacolacupgr και γίνετε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook που βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.facebook.com/CocaColaCupGreece.