Υπό το βλέμμα ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού

Αθήνα, 12 Μαρτίου 2013. Το Coca-Cola Cup ολοκλήρωσε την έβδομη στάση του για τη φετινή σεζόν και για άλλη μια φορά η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μοναδική. Σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής, οι νεαροί φίλοι του ποδοσφαίρου γέμισαν την εγκατάσταση του Arena Soccer Club στο Μαρούσι.

Ο σχεδόν καλοκαιρινός καιρός επέτρεψε σε όλους να διασκεδάσουν και έτσι το Σαββατοκύριακο έκλεισε με 161 ομάδες να συμμετέχουν και σχεδόν 1.100 παιδιά να διασκεδάζουν, διεκδικώντας ταυτόχρονα την είσοδό τους στην τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη, από τις 11 έως τις 12 Μαΐου.

Το Coca-Cola Cup τίμησαν με την παρουσία τους τρεις επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα οι Στέργος Μαρίνος, Θανάσης Ντίνας και Διαμαντής Χουχούμης. Οι τρεις τους μοίρασαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν και μίλησαν με τα παιδιά που συμμετείχαν στο Coca-Cola Cup. Μάλιστα, στις δηλώσεις που έκαναν μετέπειτα στα Μέσα που κάλυψαν την εκδήλωση τόνισαν το πόσο σημαντικό είναι για τα νέα παιδιά να συμμετέχουν στο Coca-Cola Cup, έτσι ώστε να μπορέσουν να αποδείξουν τις ικανότητές τους και να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.

Η κυπελλούχος ομάδα του Arena Soccer Club στις ηλικίες 18-19 πέρασε στην τελική φάση όπου θα διεκδικήσει το ταξίδι στο Τορίνο, όπου θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο νέο γήπεδο της Ιταλικής ομάδας και να μπει σε χώρους περιορισμένης πρόσβασης για το κοινό. Ακόμη, θα έχει την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο στο προπονητικό κέντρο της Juventus F.C. (Juventus Training Center), ενώ τη διαδικασία προπόνησης θα επιβλέπουν οι επικεφαλής του τομέα ανάπτυξης νέων παικτών του συλλόγου.

Τέλος, τα μέλη των πρωταθλητών του Coca-Cola Cup θα μπορούν να παρακολουθήσουν την επίσημη προπόνηση της Juventus F.C. Αντίστοιχα, οι πρώτες ομάδες της τελικής φάσης στις ηλικιακές κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μια ανά κατηγορία) κερδίζουν ως έπαθλο τη συμμετοχή των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Επόμενη στάση για τη διοργάνωση είναι οι εγκαταστάσεις της Νίκης Προαστίου στην Πάτρα, όπου οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαρτίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους από τώρα στις 3 ηλικιακές κατηγορίες του τουρνουά, μέσα από το http://www.coca-cola.gr. Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής δημοσιεύονται στο http://www.coca-cola.gr. Ακολουθήστε μας στο Twitter μέσω του λογαριασμού https://twitter.com/cocacolacupgr και γίνετε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook που βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.facebook.com/CocaColaCupGreece.