Με κεντρικό τίτλο «Μην χάνεις ώρα… μακριά από τον Παναθηναϊκό» η GreenTeam συμμετείχε στην έκθεση ‘ΑΤΗΙΝΑ FAIR 2010’, όπου και παρουσίασε το επίσημο ρολόι του Παναθηναϊκού σε δύο εκδόσεις περιορισμένου αριθμού.

Στα εγκαίνια του περιπτέρου παρευρέθησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της GreenTeam κ. Βασίλης Παρθενόπουλος, ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων κ. Βασίλης Κωνσταντίνου, εκπρόσωποι των παλαιμάχων, οι κ.κ. Αριστείδης Καμάρας, Τάκης Οικονομόπουλος, Βαγγέλης Πανάκης και Τότης Φιλακούρης, καθώς και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Βήχος Ωρολόγια, κ. Βήχος.

Την τελευταία ημέρα της Έκθεσης, το περίπτερο επισκέφτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Djibril Cisse και Αλέξανδρος Τζόρβας, όπου δοκίμασαν τα νέα συλλεκτικά ρολόγια του Παναθηναϊκού, μοίρασαν αυτόγραφα σε πλήθος φίλων της ομάδας που τους περίμενε και συμμετείχαν στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε για τους τυχερούς παρευρισκόμενους με δώρα από τη GreenTeam και τη Βήχος Ωρολόγια.

Τα συλλεκτικά ρολόγια με το σήμα και τα διακριτικά χρώματα του Παναθηναϊκού, θα διατίθενται σε πολυτελή συσκευασία στα καταστήματα της GreenTeam, της Βήχος Ωρολόγια και σε επιλεγμένα σημεία.