Ο Παναθηναϊκός μετά τα 2 πρώτα επιτυχημένα Bazaar και τα πολλά αιτήματα να επαναληφθούν, σας προσκαλεί με χαρά να επισκεφθείτε τη Λεωφόρο σε μια συμβολική εκδήλωση ανταπόδοσης της αγάπης σας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ανάμεσά μας θα βρεθούν ποδοσφαιριστές της ομάδας για να φωτογραφηθούμε και ν’ ανταλλάξουμε ευχές. Συγκεκριμένα το Bazaar θα επισκεφτούν την Παρασκευή οι Ατζαγκούν και Αναγνωστόπουλος στις 6:00μ.μ., το Σάββατο οι Ντίνας και Καρέλης στη 1:30μ.μ. και την Κυριακή οι Νάνο, Ζέκα και Μέντες στη 1:00μ.μ.

Από αύριο Παρασκευή 19 έως την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, ο τελευταίος μήνας της χρονιάς κλείνει εορταστικά και με μεγάλες ευκαιρίες για όλο τον κόσμο που θα επισκεφτεί τη Θύρα 12 της Λεωφόρου, όπου θα βρει είδη adidas, δώρα και αξεσουάρ στο συμβολικό κόστος του 1 έως 13 Ευρώ!

Υπενθυμίζουμε πως οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10:00 έως τις 20:00, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω, στην μπουτίκ του Παναθηναϊκού, θα περιμένουν τους φιλάθλους και άλλες μεγάλες προσφορές έως -60% σε διάφορα προϊόντα της adidas που αγαπήθηκαν από τον κόσμο.