Σε χορηγική συνεργασία προχώρησαν η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με την Accor Services, τον παγκόσμιο ηγέτη στις υπηρεσίες διατακτικών και προπληρωμένων καρτών. Ξεκινώντας από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2009 – 2010, η Accor Services με τις διατακτικές γεύματος Ticket Restaurant, θα αποτελέσει «Επίσημο Συνεργάτη» της ομάδας.

Με αφορμή τη συνεργασία, ο Γενικός Διευθυντής της Accor Services στην Ελλάδα, κ. Γιάννης Κολοβός δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να συνεργαζόμαστε με την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, μία ομάδα που έχει τόσο σημαντική θέση στο χώρο του αθλητισμού, με μεγάλη ιστορία εντός αλλά και εκτός Ελληνικών συνόρων. Τα πιστεύω μας στην Accor Services, όπως το ομαδικό πνεύμα, η αλληλεγγύη, η συγκίνηση, οι επιδόσεις, ο επαγγελματισμός και η επιτυχία, ταυτίζονται με τις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός, το ποδόσφαιρο, ο Παναθηναικός.
Με την συμφωνία αυτή μας δίδεται η ευκαιρία να προσεγγίσουμε τον κόσμο που αγαπάει τον αθλητισμό, να μοιραστούμε μαζί τους τον ενθουσιασμό του ποδοσφαίρου και πιστεύουμε ότι η αρχή που γίνεται φέτος θα φέρει πολλές επιτυχίες και βραβεία και στις δύο πλευρές.
Επίσης, με αυτόν τον τρόπο διατηρούμε το αθλητικό πνεύμα καθώς και την παράδοση της Accor Services να υποστηρίζει τον αθλητισμό διεθνώς, με λαμπρά παραδείγματα την χορηγική υποστήριξη στους Ολυμπιακούς αγώνες καθώς και της ποδοσφαιρικής ομάδας Olympique Lyonnais».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κ. Ανδρέας Μπέκιος δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Αccor Services στη χορηγική οικογένεια της ομάδας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι πρόκειται για πολυεθνική εταιρεία με δυναμική ανάπτυξη και ελπίζουμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία με πολλαπλά οφέλη και για τις δυο πλευρές».

H Accor Services, παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες διατακτικών και προπληρωμένων καρτών, σχεδιάζει και αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του εργαζόμενου, την οργανική ανάπτυξη των εταιρειών και των δημόσιων οργανισμών. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της επικεντρώνονται σε τρεις άξονες: employee and public benefits, rewards and loyalty και business expense management. Σήμερα, 32 εκατομμύρια εργαζόμενοι, επωφελούνται από τα προϊόντα της Accor Services σε 40 χώρες.

Στην Ελλάδα, οι κυριότερες υπηρεσίες της Accor Services είναι οι Διατακτικές Γεύματος Ticket Restaurant , οι Δωροεπιταγές Ticket Compliments και οι Διατακτικές Αυτοκίνησης Ticket Car.