Η Greenteam, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της προσπάθειας για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, προχώρησε σε ριζική ανανέωση του www.greenteam.gr στα πρότυπα των μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων. Στόχος της greenteam είναι να διευκολύνει περισσότερο τους επισκέπτες στις αγορές των προϊόντων, στην αναζήτηση διάφορων πληροφοριών αλλά και να προσδώσει στην ιστοσελίδας μια μοντέρνα και πιο ελκυστική όψη. Η νέα ιστοσελίδα λειτουργεί σε πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες και προσφέρει πολλές νέες υπηρεσίες – δυνατότητες.

Ο επισκέπτης θα έχει πλέον τη δυνατότητα πέρα των νέων-προϊόντων της εταιρίας να γνωρίσει όλη τη σφαίρα των δραστηριοτήτων της Greenteam, να παρακολουθήσει φωτογραφίες καθώς και video εκδηλώσεων. Παράλληλα, προσφέρεται η δυνατότητα εγγραφής στο ανανεωμένο newsletter της και στο Facebook. Η δημιουργία μιας αμφίδρομης σχέσης επικοινωνίας με τους φιλάθλους είναι βασική προτεραιότητα για την Greenteam.

Λόγω της αναβάθμισης τα στοιχεία των μελών της παλιάς ιστοσελίδας δεν θα ισχύουν πια οπότε θα χρειαστεί να πραγματοποιηθεί νέα εγγραφή.