Με στόχο το πραγματικό όφελος του πελάτη αλλά και τη δημιουργία ενός μέσου πραγματικά στοχευμένης επικοινωνίας για τους διαφημιζόμενους, μέσα από το Mobile Advertising η COSMOTE δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να ενημερώνονται για νέα προϊόντα, υπηρεσίες και προσφορές. Η υπηρεσία θα ξεκινήσει να λειτουργεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2010 και αρχικά θα είναι διαθέσιμη στο κοινό μέσα από το COSMOTE my view, ενώ πολύ σύντομα θα αναπτυχθούν και τα υπόλοιπα κανάλια της εταιρείας (SMS, MMS, Mobile Broadband κλπ) με στόχο την ανάδειξη ενός ολοκληρωμένου και συνδυαστικού μέσου διαφήμισης.

Η υπηρεσία Mobile Advertising της COSMOTE υλοποιείται σε συνεργασία με την Out There Media (εταιρεία με εξειδίκευση και εμπειρία σε αντίστοιχες υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη) η οποία αναλαμβάνει τη διαχείριση του διαφημιστικού χώρου και την επικοινωνία με τους διαφημιζόμενους, ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές που έχει θέσει η COSMOTE.

Η Κέρστιν Τρικαλίτη, CEO της Out There Media, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με την COSMOTE είναι στρατηγικής σημασίας για ολόκληρο τον κλάδο και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για το Mobile Advertising στην Ελλάδα. Προσβλέπουμε σε μία επιτυχημένη και εποικοδομητική συνεργασία».

«Αξιοποιώντας την ηγετική μας θέση σε μερίδιο αγοράς εγκαινιάζουμε μια δυναμική διάσταση στη διαφήμιση, παρέχοντας στους συνδρομητές μας τη δυνατότητα να έχουν ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν, αλλά και στις εταιρείες ένα ιδανικό μέσο marketing. Η ανάπτυξη του mobile advertising θα συνεισφέρει στη μελλοντική ανάπτυξη των εσόδων της εταιρείας», επεσήμανε ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE.