Με το σύνθημα «Διψάω για ΠΑΟ» κυκλοφόρησε άλλο ένα οικολογικό προϊόν απο την greenteam που αφορά θερμοψύκτες του Παναθηναϊκού.

Το εξειδικευμένο σύστημα του θερμοψύκτη μπορεί να φιλτράρει από 3 μέχρι και 30 λίτρα νερού την ώρα, ενώ διαθέτει 4 ειδών φίλτρα καθαρισμού: Fabric Filter, Carbon Filter, Ceramic Filter, Mineral Ball Filter. Η φιάλη έχει χωρητικότητα 20 λίτρα, τροφοδοτείται με πόσιμο νερό δικτύου ή με εμφιαλωμένο νερό ανεξαρτήτως τύπου και διαθέτει τη δυνατότητα παροχής ζεστού  και κρύου νερού. Η τιμή του θερμοψύκτη ανέρχεται στα 280€ όπου συμπεριλαμβάνεται η εγκατάστασή του  σε επιλεγμένο χώρο. Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλες τις μπουτίκ του Παναθηναϊκού και στην ιστοσελίδα http://www.greenteam.gr  κατόπιν παραγγελίας.

Η greenteam σε συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν κάνει στο παρελθόν κινήσεις με έντονο το αίσθημα της ευθύνης προς το περιβάλλον και σκοπός είναι να συνεχιστούν με τους ίδιους ρυθμούς. Ενδεικτικά αναφέρουμε το βραχιόλι της αναδάσωσης, την χορηγία στο 1ο greenfestival (προστασία ποταμού Αχελώου) και την απόσυρση της πλαστικής σακούλας από όλα τα καταστήματα του Παναθηναϊκού.