H adidas, σε συνέχεια της πολυετούς κι επιτυχημένης συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ, στηρίζει για 8η συνεχόμενη φορά τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας ως Επίσημος Χορηγός Αθλητικού Υλικού, και παρέχει την Επίσημη Αθλητική Ένδυση στο προσωπικό και τους εθελοντές της διοργάνωσης. Με εμπειρία από χορηγικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις Μαραθωνίου δρόμου όπως αυτών της Βοστόνης, του Βερολίνου και του Λονδίνου, η adidas ενισχύει την προσπάθεια αναβάθμισης του Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας και καθιέρωσής του ως μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις παγκοσμίως.

Με σκοπό την ενημέρωση και τη ψυχαγωγία των δρομέων και των θεατών καθ’ όλη τη διάρκεια του 3ημέρου του Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας, η adidas θα δώσει το παρόν σε 3 διαφορετικά σημεία δραστηριοτήτων.

Α. EXPO 2009 – Ζάππειο: Στις 6 και 7 Νοεμβρίου στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της adidas, οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν τη νέα συλλογή Running στα ρούχα και τα παπούτσια. Με το σλόγκαν “Every Runner is Different” η adidas αναγνωρίζει ότι ο κάθε δρομέας έχει διαφορετικές ανάγκες, και για αυτό το λόγο εξειδικευμένο προσωπικό θα βρίσκεται στο περίπτερο και θα παρέχει ατομικές συμβουλές στους δρομείς καθώς και επιστημονική ανάλυση του πέλματος τους στο ειδικό μηχάνημα, Foot Scan.

B. adidas Outlet – Ζάππειο: Σε 2ο σημείο εντός του εκθεσιακού χώρου, θα λειτουργήσει το adidas factory outlet, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις μεγάλες προσφορές που θα ισχύσουν σε προηγούμενες συλλογές adidas running.

Γ. “Your Perfect Run” adidas Camp: Για 1η φορά στην Ελλάδα και στα επίπεδα των διοργανώσεων του εξωτερικού, η adidas δημιούργησε το “Your Perfect Run” adidas Camp, ένα χώρο φιλοξενίας για τους δρομείς και τους επισκέπτες, ο οποίος θα βρίσκεται στο χώρο του Ζαππείου – έναντι του Καλλιμάρμαρου – , με λειτουργία από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου έως και το τέλος της διοργάνωσης, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου. Σε αυτόν τον ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο, η adidas θα υποδέχεται τους επισκέπτες στο χώρο χαλάρωσης (resting area), όπου οι δρομείς από όλο τον κόσμο θα μπορούν να ξεκουραστούν μετά τον αγώνα, να ανταλλάξουν απόψεις, να κερδίσουν δώρα και να απολαύσουν σνακ και αναζωογονητικά ποτά. Ξεχωριστή εμπειρία θα αποτελέσει ο χώρος αποκατάστασης και μασάζ με εξειδικευμένους φυσιοθεραπευτές να φροντίζουν τους δρομείς για ταχύτερη και σωστή αποθεραπεία.

Τέλος, την ημέρα του αγώνα, θα λειτουργήσει σημείο πώλησης στον περιβάλλοντα χώρο του Καλλιμάρμαρου όπου οι δρομείς και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα Επίσημα Προϊόντα του Κλασσικού Μαραθώνιου της Αθήνας καθώς και προϊόντα running της τρέχουσας σεζόν.