Το νέο site της Σελόντα περιέχει κάθε πληροφορία σχετικά με την εταιρεία αλλά και τα προϊόντα της, τη γκάμα τους, τα χαρακτηριστικά τους, τα οφέλη για τον οργανισμό, καθώς και μεγάλη συλλογή συνταγών και τα επιλεγμένα σημεία πώλησης επώνυμης τσιπούρας και λαβρακιού Σελόντα.

Το νέο site της Σελόντα είναι πλήρως ανανεωμένο και πολύ πιο φιλικό προς τους χρήστες του διαδικτύου. Διαθέτοντας νέα φιλοσοφία, ο μοντέρνος σχεδιασμός του το καθιστά πολύ πιο εύχρηστο αφού πλέον με ένα μόνο «κλικ» ο χρήστης μπορεί να μεταφερθεί σε όλα τα επίπεδα του site, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα.

Μια καινοτομία του site είναι ότι προσφέρει στους καταναλωτές τη μεγαλύτερη συλλογή συνταγών για τσιπούρα και λαβράκι που είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο. Επίσης, παρουσιάζεται όλη η γκάμα των φρέσκων μεσογειακών ψαριών που εκτρέφει η Σελόντα και εξάγει κάθε εβδομάδα σε περισσότερες από 20 χώρες, ενώ παρέχονται και πληροφορίες σχετικά με τα επώνυμα φρέσκα ελληνικά ψάρια, τσιπούρες και λαβράκια με το «ταμπελάκι» Σελόντα. Τέλος, το site φέρνει τον καταναλωτή πιο κοντά στα προϊόντα της Σελόντα προσφέροντας τις διευθύνσεις των επιλεγμένων σημείων πώλησης.

Με την είσοδό του στο site μπορεί κανείς να πληροφορηθεί για την ιστορική διαδρομή της Σελόντα και για τα σημεία-σταθμούς στην πορεία της εταιρείας τις τελευταίες τρεις δεκαετίες παρουσίας της στην ελληνική και τη διεθνή αγορά.

Σημαντική είναι ακόμα η παρουσίαση της πολιτικής αειφόρου ανάπτυξης της Σελόντα, που περιλαμβάνει την περιβαλλοντική προστασία, την εταιρική κοινωνική ευθύνη, το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων και όλες τις ισχύουσες πιστοποιήσεις της εταιρείας, οι οποίες βρίσκονται πλέον στη διάθεση των πελατών και των καταναλωτών για downloading.

Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για τη Σελόντα ως «εταιρικό πολίτη», καθώς παρουσιάζεται η προσφορά της εταιρείας τόσο στις τοπικές οικονομίες όσο και στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται, μέσω της ενίσχυσης της απασχόλησης, της στήριξης μέσω επενδύσεων αλλά και χορηγιών.

http://www.selonda.gr/