Στις εγκαταστάσεις του Ntinos Kouis Academy

Αθήνα, 24 Απριλίου 2013. Έχοντας σπάσει σχεδόν όλα τα περσινά ρεκόρ συμμετοχής, το Coca-Cola Cup δε θα μπορούσε παρά να κάνει και δυναμική επιστροφή στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η συμπρωτεύουσα υποδέχτηκε τη διοργάνωση με νέο ρεκόρ καθώς πάνω από 125 ομάδες και 850 παιδιά πέρασαν από τις εγκαταστάσεις Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ντίνου Κούη μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Τα παιδιά είχαν φέτος τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή και να συζητήσουν για όλες τις ποδοσφαιρικές τους ανησυχίες. Μέχρι στιγμής, το Coca-Cola Cup έχει υποδεχτεί πάνω από 1.000 ομάδες και έχει φιλοξενήσει σε 10 εγκαταστάσεις περισσότερα από 7.000 παιδιά, τα οποία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προσπαθώντας να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις.

Το τουρνουά θα αναδείξει τις καλύτερες ομάδες 5×5 στην Ελλάδα και θα τους δώσει την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά δώρα. Οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές κέρδισαν το εισιτήριό τους για την τελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη, στις 11 και 12 Μαΐου. Η κυπελλούχος ομάδα στο ηλικιακό γκρουπ 18-19 θα κερδίσει ένα ταξίδι στο Τορίνο, για να περιηγηθεί στο νέο γήπεδο της Juventus F.C. και να μπει σε χώρους περιορισμένης πρόσβασης για το κοινό. Ακόμη, θα έχει την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο στο προπονητικό κέντρο της ιταλικής ομάδας, ενώ τη διαδικασία προπόνησης θα επιβλέπουν οι επικεφαλής του τομέα ανάπτυξης νέων παικτών του συλλόγου.

Τέλος, τα μέλη των πρωταθλητών του Coca-Cola Cup θα μπορούν να παρακολουθήσουν την επίσημη προπόνηση της Juventus F.C. Αντίστοιχα, οι πρώτες ομάδες της τελικής φάσης στις ηλικιακές κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μια ανά κατηγορία) κερδίζουν ως έπαθλο τη συμμετοχή των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Επόμενη στάση για τη διοργάνωση είναι οι εγκαταστάσεις του Fous de Fout στη Βάρη, όπου οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τρίτη 30 Μαϊου και την Τετάρτη 1 Ιουνίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους από τώρα στις 3 ηλικιακές κατηγορίες του τουρνουά, μέσα από το http://www.coca-cola.gr. Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής δημοσιεύονται στο http://www.coca-cola.gr. Ακολουθήστε μας στο Twitter μέσω του λογαριασμού https://twitter.com/cocacolacupgr και γίνετε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook που βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.facebook.com/CocaColaCupGreece.