Η COSMOTE συνεχίζοντας την αναβάθμιση του δικτύου της και πρωτοπορώντας στο χώρο του mobile broadband, ανακοινώνει την παροχή ακόμα υψηλότερων ευρυζωνικών ταχυτήτων στο COSMOTE Internet Οn The Go, τη δημοφιλέστερη υπηρεσία κινητής ευρυζωνικότητας στην ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα, με βάση μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο δίκτυο της COSMOTE, καταγράφηκαν μέγιστες ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 23,8 Mbps, μέσω της προηγμένης τεχνολογίας HSPA+MIMO (High Speed Packet Access, Multiple Input Multiple Output).

Οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες του δικτύου της COSMOTE, που βασίζονται στην τεχνολογία HSPA+MIMO, θα διατεθούν αρχικά σε επιλεγμένα σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα επεκταθούν σταδιακά και σε άλλες περιοχές της χώρας, ενώ αναμένεται να διατεθούν εμπορικά μέσα στο τρέχον έτος. Παράλληλα συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς η επέκταση του δικτύου 3G/HSPA/HSPA+ της εταιρείας σε όλο και περισσότερες περιοχές σε ολόκληρη τη χώρα.

Η COSMOTE επενδύει στη συνεχή αναβάθμιση του δικτύου της, για την εξασφάλιση απρόσκοπτης, και υψηλής ποιότητας επικοινωνίας σε όλους τους πελάτες της εταιρείας, διασφαλίζοντας παράλληλα, την παροχή υπηρεσιών προηγμένης τεχνολογίας.