Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με την ΟΠΑΠ Α.Ε για την αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015. Συγκεκριμένα η ΟΠΑΠ θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας μέσω του ιδιαίτερα δημοφιλούς παιχνιδιού «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ».

Ο Παναθηναϊκός, από τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος με μοναδικά επιτεύγματα στο χώρο του ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, συνεργάζεται για μια ακόμη χρονιά με την ΟΠΑΠ, την κορυφαία εταιρία διαχείρισης αριθμολαχείων και παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα, που εδώ και δεκαετίες στηρίζει έμπρακτα τόσο τον ελληνικό αθλητισμό όσο και την κοινωνία.

Σημειώνεται ότι το 2000, η ΟΠΑΠ Α.Ε εισήγαγε με επιτυχία το «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ», το οποίο εξελίχθηκε σε ένα απ’ τα πιο αγαπημένα παιχνίδια του κοινού προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις.

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι μια από τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες του κλάδου της παγκοσμίως και είναι μέλος των κυριότερων διεθνών οργανισμών τυχερών παιχνιδιών (World Lotteries Association, European Lotteries, European Lotteries Sports, European Association for the Study of Gambling).